Kurser og Lejrskoler

Med sin fortid som skole og højskole er Lindvig Ferie- og Kursuscenter et helt oplagt valg, når destinationen for virksomhedens kursus eller skolens lejrskoleophold skal findes.

Vi har særdeles velegnede og ganske moderne kursusfaciliteter. Vi råder over hele tre kursuslokaler, herunder en konferencesal hertil kommer en arkade og café, hvor vi bespiser jer på bedste vis.

Endvidere har vi masser af kroge og bålpladser, hvor I under kursusforløbet vil kunne mødes i mindre grupperinger. Disse omgivelser er med til at give såvel instruktører som kursister en helt speciel og uforglemmelig oplevelse. Hos os er I ”havnet på en øde ø”, og ingen finder behov for at søge nye udfordringer i et pulserende byliv, der ikke findes. Her er I i jeres egen midte. Midt i naturen.

Vi tilbyder kursuspakker til priser, som absolut er konkurrencedygtige.

Dagskursus 1½ dag (ankomst morgen – afrejse næste dag efter frokost):

- Rundstykke med pålæg og kaffe samt isvand og kaffe/te om formiddagen.
- Frokost: Pålægsbord med brød og smør, ”lidt lunt” og lidt ost.
- 1 tilhørende øl/vand
- Frugt samt kaffe og kage om eftermiddagen
- Aftensmad – to retter efter kokkens valg (minus drikkevarer)
- Overnatning på enkeltværelse med linned/håndklæder (med opredning)
- Morgenmad/frugt og isvand samt kaffe/te om formiddagen.

Pris pr. deltager: 995,-


Lejrskoler:
På under 10 år er der i området virkelig skabt ”reason-to-go” for lejskolerne:
Filsø er genoprettet og er sammen med Tipperne, Vesterhavet, Blåbjerg Plantage og Ringkøbing Fjord virkelig et besøg værd for flokken, som ønsker at udforske og udfordre naturen.
Endvidere ligger Vadehavsmuseet og Fiskerimuseet i fornuftig køreafstand. Endelig har området fået sit helt unikke særkende, idet der i Blåvand er etableret et Tirpitzmuseum, som ikke er set lignende i området. Tirpitz er tegnet af den verdensberømte arkitekt, Bjarke Ingels.

Hytter

1 uge på Lindvig Feriecenter

Fra d. 2.-7. juli, 2017, havde vi den fornøjelse som en gruppe på 30 personer at afholde en såkaldt "sundhedsuge" på Lindvig Feriecenter ved Nymindegab, med fokus på sund livsstil inden for både det fysiske, mentale og åndelige aspekt. Vi lejede hyggelige fælleslokaler så som køkken, spisesal, foredragssal samt 15 dobbeltværelser med eget toilet og bad.

De smukke omgivelser og større græsarealer var velegnede til udendørs aktiviteter og et hyggeligt område med bænke kunne bruges til måltider i det fri. En nærliggende gangsti blev udnyttet til gåture i smuk natur.

Lindvig Feriecenter kan varmt anbefales til en større gruppe som ønsker flotte naturoplevelser og velegnede lokaler til foredrag og sociale aktiviteter.

Med venlig hilsen
Alexander Rose Jensen, læge.