Overnatning & Priser

Se priser og book værelser og hytter her

Lindvig Ferie- og Kursuscenter rummer en hyggelig værelsesfløj med 23 selvstændige værelser, 4 hytter samt et fuldt udstyret gæstekøkken.

Værelserne og hytterne har alle egen terrasse og indgang, ligesom alle er forsynet med eget toilet og bad.

Hytterne har alle tekøkken med kogeplader, køleskab og en lille fryser, samt hems med to ekstra sovepladser til børn og barnlige sjæle.

Størstedelen af værelserne på Lindvig Ferie- og Kursuscenter er indrettet til to personer, men skulle man foretrække at sove tre personer på et værelse, kan alle værelser laves til triple ved, at spisebordet fjernes, og en god skummadras placeres på gulvet. Spørg venligst jeres værter, Petra og Morten, om dette. 

Der er mulighed for morgenmadsbestilling, men man kan også vælge selv at stå for denne del, idet vi råder over et gæstekøkken i værelsesfløjen, ligesom vi har et stort og rummeligt køkken i hovedbygningen, som primært er til brug for større grupper samt til perioder med høj belægning. Morgenmad serveres fra 08.30-09.30. Skulle i ønske en tidligere morgenmad så kan dette aftales med Petra & Morten. 

Da alle værelser har direkte udvendig adgang til den dejlige have, giver det en god og afslappende atmosfære i et rart og naturvenligt miljø. Bålpladsen indbyder til snobrød med børnene og grill-pladsen til socialt samvær på de lyse sommeraftener. Lindvig Ferie- og Kursuscenter er et vandrehjem i ordets bedste forstand - et sted med små værelser, men store hjerter.

Værelser & hytter 

Standard-værelse

De traditionelle vandrehjemsværelser med eget bad, toilet, gratis wi-fi og to 90x200cm senge med enten box-madras eller skummadras. Disse værelser er perfekte til gæster, som rejser på et lavt budget, men som dog ikke ønsker at gå på kompromis med privatlivet ved at dele bad og toilet med andre gæster. Standardværelserne har en enkel, men funktionel indretning samt egen terrasse og direkte adgang til vores dejlige have med grill, bålplads og en stor legeplads til børnene.

1-2 personer : 450,- / nat

 

StandardPlus-værelse

Vores mest populære værelser med eget bad, toilet, gratis wi-fi og to 90x200cm senge med gode box-madrasser. StandardPlus-værelserne har en mere moderne skandinavisk inspireret indretning samt privat terrasse og direkte udvendig adgang til vores dejlige have med grill, bålplads og en stor legeplads til børnene.

1-2 personer : 550,- / nat

 

Standard-Triple-værelse 

De traditionelle vandrehjemsværelser med eget bad, toilet, gratis wi-fi og tre 90x200cm senge med box-madrasser. Disse værelser er perfekte til gæster som dog ønsker at gå på kompromis med privatlivet ved at dele bad og toilet med andre gæster. Standardværelserne har en enkel, men funktionel indretning samt egen terrasse og direkte adgang til vores dejlige have med grill, bålplads og en stor legeplads til børnene.nattesøvn.

1-3 personer : 750,- / nat

 

Hytter

Hytterne er perfekte til familier, som ønsker at bo tæt på den vestjyske natur uden at gå på kompromis med komfort. Hytterne har alle tekøkken, køleskab, to kogeplader og et spisebord samt hems med to ekstra sovepladser til børn og barnlige sjæle. De to 90x200cm senge i stueetagen har dejlige box-madrasser, og de to senge på hemsen har 90x200cm skummadrasser af god kvalitet. Hytterne har eget bad og toilet, gratis wi-fi samt en privat terrasse.

1-4 personer : 900,- / nat

 

Diverse priser

Morgenmadsbuffet: +90,- per måltid

Linnedpakke m. håndklæder: +70,- per pakke

Medbring hund på værelset: +150,- per ophold

Ekstra børneseng (0-5 år): +150,- per ophold

Minigolf (voksen): 75,-

Minigolf (barn u. 13 år): 50,-

 

Linned og håndklæder er ikke med i overnatningsprisen, men kan lejes, ligesom det er tilladt selv at medbringe dette.

Vi tillader ikke soveposer. Ej heller campering eller opstilling af telte.

 

Afbestilling

Der er mulighed for at annullere din reservation på følgende vilkår:

Ophold på op til to overnatninger / to nætter kan rettidigt annulleres indtil kl. 12.00, 3 dage før ankomst.

Ophold på eller over tre overnatninger / tre nætter kan rettidigt annulleres indtil kl 12.00, 7 dage før ankomst.

Ved rettidig annullering refunderes hele beløbet.

Hvis du annullerer senere end de ovenstående frister, refunderes det indbetalte beløb ikke.

Afbestillingen skal være skriftlig og rettes direkte til Danhostel Nymindegab

Booking via 3 partsportaler: Ved afbestilling eller ændringer så skal I kontakte det bookingsite hvor I har foretaget bookingen. Vi
kan desværre ikke annullere eller ændre opholdet for jer.