Overnatning

Du kan booke værelser og hytter online HER >>>

Danhostel Nymindegab indeholder 23 værelser, hvor de fleste er beregnet til to personer. Vi har endvidere et par 3-personers værelser.

Alle værelser indeholder eget bad og toilet og er i princippet ens indrettet. Vi har dog to priskategorier og dermed to typer af værelser (nye og gamle).
Den primære forskel er, at 2-personers-værelserne har nyt bad og toilet og en mere smagfuld skandinavisk udseende indretning med nyere inventar og senge, medens de lidt billigere standardværelser noget mere spartansk indrettede.

Desuden har vi 4 hytter, der enten kan benyttes og bookes af 2, 3 eller 4 personer. Det bemærkes, at hytterne ikke rummer plads til 4 voksne personer, da de som udgangspunkt er beregnet til 2 voksne og 2 børn.

Mod et mindre husdyrtillæg er der mulighed for, at I kan medbringe hund.

Hos os har vi gæstekøkken, som kan benyttes af såvel værelsesgæsterne som gæsterne i hytterne. Du betaler på vores ”badehostel” som udgangspunkt alene for selve overnatningen, hvorefter du selv har mulighed for selv at tilberede morgenmaden i køkkenet, ligesom vi dog meget gerne tilbyder at lave den, så I kan nyde opholdet i fulde drag.
Med mindre andet er aftalt serveres morgenmaden kl. 8.30 i Arkaden eller Caféen.

Linned og håndklæder er ikke med i overnatningsprisen, men kan lejes, ligesom det er tilladt selv at medbringe dette.

Vi tillader ikke soveposer. Ej heller campering eller opstilling af telte.

Bilen kan alene medtages til hytterne. Der må ikke parkeres eller køres på græsarealet ved værelsesfløjen.