Vi skaber minder i naturen

Danhostel Nymindegab, Lindvig Ferie- og kursuscenter er en virksomhed, der har indgået et særligt og mere forpligtende samarbejde med Varde Kommune om ”Vi i naturen”. Lindvig Feriecenter ligger i Lønne nord for Nørre Nebel, med udsigt til marker og åben vindblæst natur.

På stedet arbejder man med at tilbyde sine gæster en oplevelse, der skaber minder i naturen. Det er der skabt rammer for, uanset hvor man er. Om man sidder i cafeen og nyder dejlig mad i de naturlige omgivelser, eller om man holder fest i de store, lyse lokaler, mens man kan se ud på de smukke træer og marker, der omgiver stedet. Om sommeren er minigolf klar til at skabe latter og glæde for børn og voksne, mens man nyder den friske luft. Dermed bliver oplevelsen af stedets natur også en del af de minder, man tager med sig fra stedet.

Når Lindvig Ferie- og kursuscenter fremover markedsfører sig på egen hjemmeside eller i foldere, så integrerer de derfor logo og slogan fra Vi i naturen i deres markedsføring. Deres tidligere slogan ”vi skaber minder” bliver nu omformet til ”Vi skaber minder i naturen”. Samarbejdet med kommunen består derfor i, at de er med til at understøtte brandingen af visionen. Dermed er samarbejdet en måde, hvor vi skaber en fælles udnyttelse af synergier. Stedet ligger i naturen, det giver gode oplevelser og skaber minder. Samarbejdet er derfor et godt eksempel på, hvordan visionen i praksis kan anvendes markedsføringsmæssigt, så det gavner både virksomhed og kommune.

 

Vi I Naturen Ny

Naturen

 

 

 

Arkade Zoom

 

 

 

Vinter